sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Polttarit mökillä

 
Viikonloppuna vietimme ystäväni polttareita. Hän toivoi mökki-illanviettoa ystävien kesken ja sellaisen hän sai.
Mekko: Velour
Vyö: GT
Kaulakoru: Intiasta
Meillä oli NIIN hauskaa, en tiedä koska olen viimeksi nauranut yhtä paljon.. Kyyneleet silmissä räkätettiin ja hörötettiin koko ilta, huumorin ja juttujen taso oli taivaissa;) Kuvassa kymmenen vuotta balettia harrastanut Kaitaliina (vuonna keppi ja kivi..) Ja vieläkin nilkat taipuu:)
Oli mukavaa tehdä ruokaa kymmenen tytön voimin ja jaella ohjeita. Mä olen hyvä siinä, siis pitämään langat käsissä:) Morsmaikun ainoa tehtävä oli olla tekemättä mitään. Ruoka valmistui nopeasti.

 Neule: Marc O'Polo
Jälkkäriksi vaniljajätskiä ja mansikoita. Ehkä paras vaniljajäätelö on tämä Lidl:n jätski, joka maistuu vielä paremmalta kuin Valion vanhan ajan vanilja, jota saa jätskikiskoilta.
Joutsenperhekin tuli tervehtimään meitä.
Ja sitten saunottiin... 
Ja uitiin.. Ja höpsöteltiin:)
Ja turistiin pöydän ääressä vielä viimeisessä kokoonpanossa.
Ja nautittiin hämärtyvästä illasta ja yöstä.

22 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Ihanat polttarit! Mun mielestä tommonen yhdessäolo on ihan mahtavaa, ei tarvi sitä morsmaikkua kiusata kaikilla nöyryytyksillä ;-).

Maria kirjoitti...

Varmasti oli ihanaa! :) Tuli mieleen ystäväni polttarit viime kesältä, joita vietimme aika samoissa merkeissä vaikka mökkiä emme valitettavasti saaneetkaan silloin.

Marika kirjoitti...

Kuulostaa hyvin onnistuneilta polttareilta :) jos itselläni on joskus polttarit, toivoisin että ne olisivat kuten nuo: rentoa yhdessäoloa ja hupsuttelua :) eikä mitään nolausmeininkiä :S

Jessica kirjoitti...

Voi miten ihana tunnelma välittyi kuvista :) Voin kuvitella, että teillä oli ihanat ja onnistuneet polttarit :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi että, ihanalta näyttää!
Eva

Alma kirjoitti...

Ei puhuttukaan mitään polttareista! Ihanalta näyttää! Mökki, ruoat, koristeet ja tunnelma. GNI? ;)

Lilou kirjoitti...

Ihanat ihanat polttarit! Morsio on varmasti ikionnellinen ihanista ystävistään :)

Sini kirjoitti...

Pitääkin testata tuo Lidlin vaniljajätski! Tähän mennessä mun mielestä parasta on ollut Mövenpick, mutta Lidlin lienee halvempaakin.

Kaitaliina kirjoitti...

Nooruska: Niin mustakin! Ja pienen tytön äidille on varmasti rentouttavinta vaan saada olla ja nauttia:)

Maria: Oli kyllä ja vielä kun ilmat niin suosivat meitä! Vaikka itse olinkin siinä koko ajan jotain hääräämässä, oli illan jälkeen kuitenkin todella rentoutunut olo:)

Marika: Nolausmeininki ei tälle porukalle olisi sopinut, en tiedä kuka sitä polttareihinsa haluaa. Tietenkin voidaan keksiä jotain pientä jekkua, mutta pusujen myyminen yms olisi kyllä viimeistä puuhaa. Onneksi ystävät kuitenkin usein tietävät mistä morsio pitää=)

Jessica: Näitä kuvia on kyllä kiva tulla katselemaan myöhemminkin ja samalla muistelemaan iltaa. Meillä oli niin hurjan hauskaa ja kaikki kyllä meni nappiin:)

Eva: Kiitos sinulle=)

Alma: Tunnelma oli kyllä taivaissa, kirjaimellisesti niin kuin kuvastakin näkyy;) Ja kyllä, juuri näin, mut meillä sitten kuitenkin out!;)

Lilou: Kiitos, minäkin niin tykkäsin, ei mitään turhaa häslinkiä. Ja toivottavasti, ainakin hän näytti nauttivan rennosta illasta:)

Sini: Mä en olekaan Mövenpickin maistanut. Lidlin oli kyllä tosi hyvää, mutta ei se ollut kauhean halpaa, tai NIIN halpaa kuin mitä olettaisi Lidlissä maksavan, olisiko ollut 2,2€.

Tuulia kirjoitti...

Kiitokset vielä mukavasta illasta! Naurua kyllä riitti! :) Pitäisiköhän sun julkaista NIITÄ hauskoja otoksia täällä? :D :D

En olekaan ollut vielä suhun yhteyksissä viikonlopun jälkeen johtuen juurikin niistä kirkkoharjoituksista. Meille tuli hieman mutkia matkaan vihkimisen kanssa ja olen ollut ihan epätoivoinen ja hajalla, mutta onneksi kaikki taitaa nyt järjestyä. Kerron lisää jos/kun nähdään huomenna?

Kaitaliina kirjoitti...

Tuulia: "Niitä" kuvia en viitsi tänne pistää.. Ajattelen siis ihan vaan muiden mieleterveyttä, joka saatttaisi pysyvästi vaurioitua niiden kuvien myötä...
Soitan sulle töiden jälkeen a.s.a.p. ja sitten kerrot kaiken!

Riehu kirjoitti...

Kuulosti ihanilta polttarit! Ja aiemman postauksen olohuoneen sisustusjuttu oli kans kiva, kauniin harmonista teillä! :)

Kersti kirjoitti...

Ihanan lämminhenkiset ja rennot polttarit, sellaiset toivoisin itsellenikin joskus järjestettävän! :)

Kaitaliina kirjoitti...

Riehu: Kiitos sinulle:) Polttarit meni niin mukavasti ja morsio nautti, sehän on tärkeintä:) Nyt on olohuone tosiaan ”valmis”, tai no seuraava projekti olisi saada sinne boknäsin kirjahyllyt ikeoiden sijaan, mutta ehkä ne tulee sitten vasta siihen omaan kotiin vuonna x=)

Kersti: Polttarit meni kyllä ihan nappiin, oli lämmin ilma, aurinko paistoi ja ruokaa oli riittävästi, eikö siinä ole ne tärkeimmät kriteerit?;)

Saara kirjoitti...

MITÄ kuvia! MIKÄ paikka! Vau!

Kaitaliina kirjoitti...

Saara: Kiitos kiitos:) Puitteet oli kyllä aivan ihanat!

Kammari kirjoitti...

Kuviin on saatu kyllä mainiosti talletettua "hetki ja tunnelma", todella ihana mökki...niin lähellä vettä!

Polttarit on kyllä mukavia, itse pääsin viettämään alkukesästä kaverini polttareita 50-luvun teemalla ja siitä riiitti kyllä riemua koko polttariväelle, kun kaikki pynttäydimme kellohameisiin, tötterökampauksiin ja punahuuliin. :)

Kaitaliina kirjoitti...

Kammari: Mökki on kyllä kaunis! Eihän nykyään saisi edes rakentaa noin lähelle vettä, taitaa olla joku 35m se raja.
Teidän polttarit kuulosti ihanilta!Ja miten hauska teema:) Ja jos tosiaan kaikki vielä on kunnolla messissä, niin aina parempi=)Saitte varmasti hyviä kuvia.

Kammari kirjoitti...

Juu tuota teemaa voin todellakin suositella! Saatiin myös aikaan paljon positiivista huomiota varsinkin, kun polttareita vietettiin kesä Hangossa, jossa erottuu paremmin joukosta kuin esim. täällä Helsingissä :)

Kaitaliina kirjoitti...

Kammari: No uskon kyllä, olitte varmasti hieno näky! Niin se kyllä melkein vaatii ajankohdaksi kesän tai kevään, talvella kun ei pääsisi kunnolla asuja näyttelemään.

Kammari kirjoitti...

Hei, onko tuo ruokapöytä tehty vanhasta ovesta?
Se näyttää tosi hienolta...

Korkkejakin kaipaisin, kun sain päähäni alkaa keräämään niitä yhteen sisustusjuttuun, mutta harmi vaan, kun siihen menee aika paljon aikaa, että sopiva määrä on kasassa.

Kaitaliina kirjoitti...

Kammari: Täytyy sanoa, että mulla ei ole aavistustakaan, mutta ei se kyllä ovesta ole, muistaakseni. Musta se on vaan kahdesta paksusta laudasta kyhätty.. hmm..